Phatlalatso ea livideo ea bophelo le liphihlelo tsa video tsa 360 degree

Ливе видео маркетинг је најновија форма продаје и маркетинга путем уживо. Додајте ФутуреСтреам (иницијативу за кодирање и стреаминг од 360 степени од стране ИВБ7) и повећајте своје способности да дођете до велике публике путем више друштвених налога. Ливе стреаминг видео је будућност онлине маркетинга.

Како можете да користите Ливе видео стреаминг за маркетинг?

Генерисање канала за генерисање прихода
Покрените сопствену станицу уживо и водите канале људи.
Омогућите својим клијентима да генеришу приход користећи ЛивеБок
Раздвајање секунде латенције - доступно само уз ЛивеБок
Изградите своје Ливе Стреаминг апликације користећи ЛивеБок АПИ
Увођење ФутуреСтреам-а, иновације уживо у медијима са ИВБ7

У овом промјенљивом свијету захтјева за стреаминг медије и публике, ЛивеБок доноси најновију ФутуреСтреам технологију. Са ФутуреСтреам-ом, корисници могу доживјети уживо и импресивно видео искуство од 360 степени.
ФутуреСтреам такође садржи живе елементе и компоненте у којима ваши гледаоци могу да интеракцију користећи емојис, К & А, гласање и још много тога.
Такође, када корисници захтевају тренутне токове реалт-тиме, ФутуреСтреам помаже у испоруци садржаја са подељеним секундарним спорим ултра-ниским латенцијама.

Масовно масовно коришћење ЛивеБок-а самоцијализирајуће инфраструктуре. Омогућава аутоматизоване перформансе и ваге. Самозадовољавајућа способност наших сервера помаже у опоравку брзо и прије него што потенцијални проблеми могу започети на серверу. Наше услуге су изграђене на АВС-у и Акуре-у да обезбеде само-хеалинг инфраструктуру кроз дистрибуцију ПОПс-а и чворова широм планете.

Преузмите СДК ЛивеБок Девелопмент за више информација о томе како можете интегрирати и развијати помоћу ЛивеБок сервера.

Користећи најсавременију технологију, као што су Вебсоцкетс и синхронизоване испоруке, крајња латенција је драстично смањена, пружајући конзистентно искуство на свим платформама.

За више информација, контактирајте +919789978981 како можете интегрирати ЛивеБок у рад медија вашег медија
ЛивеБок је један од врста који вам помаже да почнете са било којим

Ливебок је тренутно најбоље решење за тренутно живљење које помаже у оптимизацији радног процеса креирања и дистрибуције садржаја. Користећи ливебок у вашем послу, организацији, каналу, студију или ТВ станици, можете поравнати постојеће трошкове за више од 50% због конкурентске цијене услуге и могућности за инстант рјешење за ваше потрошаче са најнижим крива учења. Ливебок је направљен за високе перформансе и не захтева перформансе подешавања. Ливебок има уграђене сигурносне функције које се могу укључити за различите сценарије.

Comments

Popular posts from this blog

Утицај ИВБ7 у еволуцију Ливе Видео Стреаминга

የእርስዎ ተፋጠሮ ክትትል እና የደህንነት ስርዓቶች በአዲሱ የቀጥታ ሳጥን የግል ደመና ያሻሽሉ

How do you earn money using Livebox?