Беспроводная передача видео на большие расстояния

Receptorul video IVB7 este singurul echipament care se referă exclusiv la recepția video la distanță. Acesta vine cu un test de viteză încorporat și monitorizare instantanee. Puteți monitoriza corect dacă videoclipul este redat pe receptorul de la distanță sau nu puteți controla receptorul de la distanță direct prin serverul IVB7 Livebox live.

Receptorul la distanță este compatibil cu orice server de streaming, totuși funcția de monitorizare de la distanță este disponibilă exclusiv prin intermediul serverului Livebox live streaming.

Transmițătorul și receptorul video IVB7 sunt un fel de dispozitiv duo care vă permite să transmiteți fluxuri video de înaltă calitate pe internet și să le primiți utilizând receptorul video de la distanță IVB7, în orice locație.

Transmițătorul video pe internet IVB7 este un encoder robust, care poate transmite video pe internet pe distanțe lungi.

De ce ar trebui să utilizați transmițătorul video de internet IVB7 pe alte echipamente de transmisie și recepție video wireless?

Doar transmițătorul și receptorul video IVB7 vă permit să recepționați videoclipuri pe distanțe foarte lungi prin internet la un cost foarte scăzut. Încercați să transmiteți video prin Wi-Fi sau prin alte mijloace wireless, iar costurile dvs. vor fi extrem de ridicate cu aceste echipamente. Cu toate acestea, cu receptorul video IVB7, îl puteți conecta cu orice canal de transmisie video compatibil cu rtmp sau standard.

Folosind o combinație a transmițătorului video IVB7, a serverului video live Livebox multibox și a receptorului IVB7, puteți primi video fără probleme în orice locație.

Dați-ne un telefon la +919789978981 pentru a afla despre utilizarea receptorului IVB7 pentru afacerea dvs. sau pentru canalul dvs. TV pentru a primi în mod fiabil videoclipul în orice locație de la distanță....

Comments

Popular posts from this blog

Утицај ИВБ7 у еволуцију Ливе Видео Стреаминга

የእርስዎ ተፋጠሮ ክትትል እና የደህንነት ስርዓቶች በአዲሱ የቀጥታ ሳጥን የግል ደመና ያሻሽሉ

How do you earn money using Livebox?