Kako postojeći kupci koriste IVB7 proizvode?


Jeste li znali da ima toliko poslovnih ljudi na IVB7 Livebox-u i drugim proizvodima kodiranja danas?

Live Streaming nikada nije bio lakši i postoji mnogo rešenja za LIve Streaming, nema ni jednog koji se približava karakteristikama i cenama koje proizvodi IVB7 nude.

Livebox server za streaming uživo napravio je najnovije oblike kodiranja i streaminga koji su dostupni po niskoj ceni za sve kako bi mogli brzo i jednostavno izvesti uživo. Novi LiveBox Streaming Server uključuje H.264, H.265, WebRTC, transcoding i još mnogo toga u okviru jedne kutije.

Pozivamo vas da budete deo korišćenja ove tehnologije za promociju vašeg poslovanja i istoriju grupe tehnolozista i revolucionara posvećenih uticaju na svet kroz najsavremeniju tehnologiju u video streamingu.

Da vam kažemo kako naši postojeći klijenti danas koriste IVB7 proizvode.

Crkve koriste IVB7 uređaje da emituju svoje događaje uživo s bilo kog razloga jer dobijaju moć čitave postavke i spremne za korištenje. Prenosiva je i može se nositi bilo gdje.

Video-grafičari koriste naše proizvode da odu od bilo kog mesta i prenose uživo na događaje svojih kupaca.

Bolnice koriste proizvode IVB7 da žive prenose svoje operacije i događaje u realnom vremenu. Livebox server za prenos uživo je integrisan i sa drugim serverima na drugim uređajima koji omogućavaju emitovanje uživo.

Postoji mnogo više poslovnih vertikala koji koriste IVB7 proizvodni paket. Kontaktirajte nas da saznate više. Naši brojevi su + 91-9789-9789-81, + 91-9789-9789-55

Comments

Popular posts from this blog

Утицај ИВБ7 у еволуцију Ливе Видео Стреаминга

የእርስዎ ተፋጠሮ ክትትል እና የደህንነት ስርዓቶች በአዲሱ የቀጥታ ሳጥን የግል ደመና ያሻሽሉ

How do you earn money using Livebox?