Com utilitzen els clients actuals els productes IVB7?

Sabíeu que hi ha tantes empreses que prosperen avui en Livebox i altres productes de codificació de IVB7?

Streaming en viu mai ha estat més fàcil i hi ha moltes solucions per LIVE Streaming, no hi ha cap que s'aproximi a les característiques i als preus que ofereixen els productes IVB7.

El servidor de transmissió en temps real de Livebox ha fet que la codificació i la transmissió de núvols d'avantguarda estiguin disponibles a un cost reduït perquè tothom pugui transmetre's de forma ràpida i senzilla. El nou Livebox Streaming Server inclou H.264, H.265, WebRTC, transcodificació i molt més dins d'una única caixa.

Us convidem a formar part d'aquesta tecnologia per promocionar el vostre negoci i fer una història d'un grup de tecnòlegs i revolucionaris dedicats a impactar el món a través d'una tecnologia d'última generació en streaming de vídeo.

Expliquem com els nostres clients actuals utilitzen els productes IVB7 avui.

Les esglésies utilitzen els dispositius IVB7 per emetre els seus esdeveniments en directe des d'on, ja que obtenen la potència d'una configuració completa i preparats per utilitzar-los. És portàtil i es pot transportar a qualsevol lloc.

Els videotermos utilitzen els nostres productes per anar des de qualsevol lloc i enregistrar en viu els esdeveniments dels seus clients.

Els hospitals utilitzen productes IVB7 per transmetre la seva cirurgia i esdeveniments en temps real. El servidor de transmissió en viu Livebox també s'ha integrat amb diversos dispositius mèdics que permeten la transmissió en directe.

Hi ha moltes més verticals comercials que utilitzen el conjunt de productes IVB7. Poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació. Els nostres números són + 91-9789-9789-81, + 91-9789-9789-55

Comments

Popular posts from this blog

Утицај ИВБ7 у еволуцију Ливе Видео Стреаминга

የእርስዎ ተፋጠሮ ክትትል እና የደህንነት ስርዓቶች በአዲሱ የቀጥታ ሳጥን የግል ደመና ያሻሽሉ

How do you earn money using Livebox?